Eigen risico verzekering huurauto

  • Eigen risico gedekt tot €3500,-
  • Uitgesloten cascoschade extra meeverzekerd tot €7000,-
huurautoster

Zeker weten dat u goed verzekerd bent!

Dankzij de unieke aanvullende verzekering voor uw huurauto weet u zeker dat u bij schade altijd goed verzekerd bent. Het eigen risico dat u op grond van de basisverzekering van de huurauto heeft, wordt door deze verzekering namelijk gedekt tot een maximum van € 3.500,00 (of $ 5.000,00 voor autohuur in Amerika en Canada).

Daar bovenop zijn onderstaande typen cascoschade extra meeverzekerd tot een maximum van € 7.000,00 (of $ 10.000,00 voor autohuur in Amerika en Canada) wanneer deze schade op grond van de basisverzekering helemaal is uitgesloten van dekking (schades met 100% eigen risico):

Met de verzekering van Huurautopolis.nl is uw eigen risico dus opgeteld voor maximaal € 10.500,00 of $ 15.000,00 afgedekt!

Bij vrijwel alle autoverhuurders zal het eigen risico van uw huurauto lager zijn dan de hiervoor genoemde bedragen, waardoor het eigen risico in deze gevallen VOLLEDIG is afgedekt! Lees wel altijd het huurcontract goed door om zeker te weten wat uw eigen risico is.

Uitstekende dekking

Deze verzekering die u exclusief bij Huurautopolis.nl afsluit is te gebruiken bij alle verhuurders waar dan ook ter wereld. Wij bieden u een uitstekende wereldwijde dekking.

Hierom kiest u voor huurautopolis.nl

Voordelig en flexibel

De verzekering is flexibel: op elk moment online af te sluiten voor exact die periode dat u een voertuig huurt. Zo bent u nooit onnodig verzekerd. En de polis ontvangt u direct per email!

Betrouwbare verzekeraar

U bent verzekerd bij Europeesche verzekeringen, een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar. De schadeafhandeling gebeurt gewoon in Nederland bij de Europeesche.

WAT IS ER VERZEKERD?

Dekkingen Huurauto wereld Huurauto USA/Canada
Eigen Risico
JA, max. € 3.500,-
JA, max. US$ 5.000,-
Schade aan ruiten
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade aan banden/wielen
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade aan onderzijde
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade aan het interieur
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade bij achteruit rijden
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade door bevriezing/oververhitting leidingsysteem
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade door gebruik off-road
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Dakschade door laaghangende objecten
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Repatriëring als gevolg van verlies of diefstal van de sleutels van het voertuig
JA, max. € 3.500,-
JA, max. € 3.500,-
Rechtsbijstand verkeersdeelneming
NEE
JA, max. € 25.000,-
Aanvullende bestuurdersaansprakelijkheid
NEE
NEE
Premie per dag
Slechts € 5,95
Slechts € 5,95

Veelgestelde vragen

De verzekering is geldig binnen het in de basisverzekering aangegeven gebied. 

Op basis van de aanvullende verzekering van Huurautopolis.nl kunt u wereldwijd een motorrijtuig huren, maar u heeft alleen dekking onder deze aanvullende verzekering wanneer u met het motorrijtuig in het gebied blijft dat de basisverzekering aangeeft.

.

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten voor de afkoop van het eigen risico van uw huurauto, dan bent u bij Europeesche verzekeringen verzekerd voor de in de polisvoorwaarden vermelde maxima, voor zover het verzekerde bedrag voor de betreffende schade onder de basisverzekering van het motorrijtuig niet toereikend is.

Omdat u niet rechtstreeks bij of via de verhuurder een verzekering voor de afkoop van het eigen risico heeft afgesloten, zal de verhuurder het eigen risico (dat u op grond van de basisverzekering heeft) in eerste instantie gewoon bij u in rekening brengen. In de meeste gevallen zal uw creditcard dan belast worden voor dat eigen risico. Dit is logisch, want de verhuurder is helemaal geen partij bij de verzekering die u bij Europeesche verzekeringen heeft afgesloten.

U kunt vervolgens op basis van de aanvullende verzekering die u bij Europeesche verzekeringen heeft afgesloten, het eigen risico dat de verhuurder bij u in rekening heeft gebracht claimen onder uw verzekering bij Europeesche verzekeringen. Als de Europeesche op basis van uw schademelding bepaalt dat u recht heeft op een schadeuitkering, dan zult u van hen het in rekening gebrachte eigen risico vergoed krijgen (tot de maximum bedragen die in de polisvoorwaarden staan vermeld).

U kunt de premie voor uw aanvullende verzekering auto-, motor- of camperhuur middels onderstaande betaalmethoden voldoen:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • KBC/CBC-betaalknop

De aanvullende verzekering voor uw huurauto is een product van Europeesche verzekeringen. Klik hier om de volledige polisvoorwaarden van deze verzekering te lezen.

De verzekeringskaart is een gestandaardiseerd informatiedocument voor schadeverzekeringen. In dit document kunt u de belangrijkste productkenmerken lezen en zodoende eenvoudig verzekeringen met elkaar vergelijken. U leest in de verzekeringskaart onder andere:

 Een opsomming van de (belangrijkste) verzekeringsdekking. 

 De wijze en duur van betaling van de premies. 

 De belangrijkste uitsluitingen en verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. 

 De looptijd en wijze van beëindiging van de overeenkomst. 

 

Bekijk hier de verzekeringskaart voor dit product.

Indien u vragen heeft over de polisvoorwaarden of de verzekeringskaart, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Telefoonnummer: 026-2030369 (vanuit Nederland)

Telefoonnummer: 03-8081248 (vanuit België)

E-mail: contact@huurautopolis.nl

Execution only

Wanneer u een offerte, premieberekening en/of aanvraag berekent en/of doorgeeft via onze website, www.huurautopolis.nl, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de correctheid van de gegevens en uw keuze(s) voor dekking(en). Wanneer u zelf een keuze maakt voor een dekking, dan beoordeelt u zelf of deze dekking wel of niet bij uw persoonlijke situatie past. U krijgt hierover geen persoonlijk advies. Dit heet “execution only”. Wanneer u wél advies wenst of als u overige opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op.

Sluit Menu