Eigen risico verzekering huurcamper

huurcamperster

Zeker weten dat u goed verzekerd bent!

Met de unieke aanvullende verzekering voor uw huurcamper weet u zeker dat u bij schade altijd goed verzekerd bent. Het eigen risico dat u op grond van de basisverzekering van de huurcamper heeft, wordt door deze verzekering namelijk gedekt tot een maximum van € 3.500,00 (of $ 5.000,00 voor camperhuur in Amerika en Canada).

Daar bovenop zijn onderstaande typen cascoschade extra meeverzekerd tot een maximum van € 7.000,00 (of $ 10.000,00 voor camperhuur in Amerika en Canada) wanneer deze schade op grond van de basisverzekering helemaal is uitgesloten van dekking (schades met 100% eigen risico):

Met de verzekering van Huurautopolis.nl is uw eigen risico dus opgeteld voor maximaal € 10.500,00 of $ 15.000,00 afgedekt!

Uw eigen risico zal bij vrijwel alle camperverhuurders lager zijn dan de hiervoor genoemde bedragen, waardoor het eigen risico in deze gevallen VOLLEDIG is afgedekt! Lees wel altijd het huurcontract goed door om zeker te weten wat uw eigen risico is.

Uitstekende dekking

Deze verzekering die u exclusief bij Huurautopolis.nl afsluit is te gebruiken bij alle verhuurders waar dan ook ter wereld. Wij bieden u een uitstekende wereldwijde dekking.

Hierom kiest u voor huurautopolis.nl

Voordelig en flexibel

Voordelig en flexibel: De verzekering is flexibel: op elk moment online af te sluiten voor exact die periode dat u een voertuig huurt. Zo bent u nooit onnodig verzekerd. En de polis ontvangt u direct per email!

Betrouwbare verzekeraar

U bent verzekerd bij Europeesche verzekeringen, een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar. De schadeafhandeling gebeurt gewoon in Nederland bij de Europeesche.

WAT IS ER VERZEKERD?

Veelgestelde vragen

Het schadebedrag van de verloren of gestolen sleutels zelf is niet verzekerd (bijvoorbeeld de kosten om nieuwe sleutels te laten maken).

De extra kosten die als gevolg van het verlies of diestal van de sleutels gemaakt moeten worden om het motorrijtuig te repatriëren (d.w.z. terug te brengen naar de verhuurder) zijn wel verzekerd indien de basisverzekering de kosten van de repatriëring dekt, maar het verzekerde bedrag hiervan niet toereikend is.

De maximale uitkering voor deze extra kosten onder de aanvullende verzekering van Huurautopolis.nl is EUR 3.500,00.

De verzekering dekt het eigen risico dat op grond van de basisverzekering in mindering wordt gebracht op de uitkering, tot de volgende maximumbedragen (per polis):

  • EUR 3.500,00 in alle landen, behalve Amerika en Canada.

  • USD 5.000,00 in Amerika en Canada.

Voorbeeld:

U maakt in Spanje schade met uw gehuurde motorrijtuig en u heeft op grond van de afgesloten basisverzekering voor die schade een eigen risico van EUR 1.000,00.

Wanneer er naast de basisverzekering géén andere verzekering is afgesloten en u het eigen risico niet heeft afgekocht bij de verhuurder, dan moet u EUR 1.000,00 van de gemaakte schade zelf betalen.

Wanneer u via Huurautopolis.nl een aanvullende verzekering voor het eigen risico heeft afgesloten wordt de EUR 1.000,00 volledig vergoed door de verzekeraar. U hoeft in dit geval dus niets zelf te betalen. Alleen in het geval dat het eigen risico voor de ontstane schade op grond van de basisverzekering hoger is dan EUR 3.500,00 en het schadebedrag hoger is dan dit eigen risico, dan zult u het deel van de schade die boven de EUR 3.500,00 uitkomt zelf moeten betalen. Het schadebedrag tot EUR 3.500,00 wordt door de verzekeraar vergoed.

Als u een auto of camper huurt in een ‘normale’ klasse, dan zult u vrijwel altijd een lager eigen risico hebben dan de maximum verzekerde bedragen. In de meest voorkomende gevallen is uw eigen risico onder de basisverzekering dus 100% afgedekt.

U kunt de premie voor uw aanvullende verzekering auto-, motor- of camperhuur middels onderstaande betaalmethoden voldoen:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • KBC/CBC-betaalknop

Execution only

Wanneer u een offerte, premieberekening en/of aanvraag berekent en/of doorgeeft via onze website, www.huurautopolis.nl, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de correctheid van de gegevens en uw keuze(s) voor dekking(en). Wanneer u zelf een keuze maakt voor een dekking, dan beoordeelt u zelf of deze dekking wel of niet bij uw persoonlijke situatie past. U krijgt hierover geen persoonlijk advies. Dit heet “execution only”. Wanneer u wél advies wenst of als u overige opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op.