Eigen risico verzekering huurmotor

  • Eigen risico gedekt tot €3500,-
  • Uitgesloten cascoschade extra meeverzekerd tot €7000,-
huurautoster

Zeker weten dat u goed verzekerd bent!

Dankzij de unieke aanvullende verzekering voor uw huurmotor weet u zeker dat u bij schade altijd goed verzekerd bent. Het eigen risico dat u op grond van de basisverzekering van de huurmotor heeft, wordt door deze verzekering namelijk gedekt tot een maximum van € 3.500,00  (of $ 5.000,00 voor motorhuur in Amerika en Canada).

Bovendien zijn onderstaande typen cascoschade meeverzekerd tot een maximum van € 7.000,00 (of $ 10.000,00 voor motorhuur in Amerika en Canada) wanneer deze schade op grond van de basisverzekering helemaal is uitgesloten van dekking (schades met 100% eigen risico, indien van toepassing voor uw huurmotor):

Bij vrijwel alle verhuurders zal het eigen risico van uw huurmotor lager zijn dan de hiervoor genoemde bedragen, waardoor het eigen risico in deze gevallen VOLLEDIG is afgedekt! Lees wel altijd het huurcontract goed door om zeker te weten wat uw eigen risico is.

Uitstekende dekking

Deze verzekering die u exclusief bij Huurautopolis.nl afsluit is te gebruiken bij alle verhuurders waar dan ook ter wereld. Wij bieden u een uitstekende wereldwijde dekking.

Hierom kiest u voor huurautopolis.nl

Voordelig en flexibel

De verzekering is flexibel: op elk moment online af te sluiten voor exact die periode dat u een voertuig huurt. Zo bent u nooit onnodig verzekerd. En de polis ontvangt u direct per email!

Betrouwbare verzekeraar

U bent verzekerd bij Europeesche verzekeringen, een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar. De schadeafhandeling gebeurt gewoon in Nederland bij de Europeesche.

WAT IS ER VERZEKERD?

Dekkingen Huurmotor wereld Huurmotor USA/Canada
Eigen Risico
JA, max. € 3.500,-
JA, max. US$ 5.000,-
Schade aan ruiten
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade aan banden/wielen
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade aan onderzijde
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade aan het interieur
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade bij achteruit rijden
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade door bevriezing/oververhitting leidingsysteem
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Schade door gebruik off-road
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Dakschade door laaghangende objecten
JA, max. € 7.000,-
JA, max. US$ 10.000,-
Repatriëring als gevolg van verlies of diefstal van de sleutels van het voertuig
JA, max. € 3.500,-
JA, max. € 3.500,-
Rechtsbijstand verkeersdeelneming
NEE
JA, max. € 25.000,-
Aanvullende bestuurdersaansprakelijkheid
NEE
NEE
Premie per dag
Slechts € 5,95
Slechts € 5,95

Veelgestelde vragen

Nee, de aanvullende verzekering voor uw eigen risico is alleen geldig indien en zolang de bij de verhuurder van het motorrijtuig afgesloten basisverzekering voor de bestuurder(s) van kracht is.

Alleen wanneer diefstal van het motorrijtuig door de basisverzekering wordt gedekt, maar u op grond van deze basisverzekering een eigen risico voor diefstal heeft, bent u onder de aanvullende verzekering voor wat betreft het eigen risico verzekerd tot de maximumbedragen in de polisvoorwaarden.

Let u er daarom altijd goed op dat diefstal van het motorrijtuig door de basisverzekering wordt gedekt. Wanneer diefstal onder de basisverzekering namelijk niet is verzekerd, dan bent u hiervoor onder aanvullende verzekering voor het eigen risico ook niet verzekerd.

U kunt de premie voor uw aanvullende verzekering auto-, motor- of camperhuur middels onderstaande betaalmethoden voldoen:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • KBC/CBC-betaalknop

De aanvullende verzekering voor uw huurmotor is een product van Europeesche verzekeringen. Klik hier om de volledige polisvoorwaarden van deze verzekering te lezen.

De verzekeringskaart is een gestandaardiseerd informatiedocument voor schadeverzekeringen. In dit document kunt u de belangrijkste productkenmerken lezen en zodoende eenvoudig verzekeringen met elkaar vergelijken. U leest in de verzekeringskaart onder andere:

 Een opsomming van de (belangrijkste) verzekeringsdekking. 

 De wijze en duur van betaling van de premies. 

 De belangrijkste uitsluitingen en verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. 

 De looptijd en wijze van beëindiging van de overeenkomst. 

 

Bekijk hier de verzekeringskaart voor dit product.

Indien u vragen heeft over de polisvoorwaarden of de verzekeringskaart, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Telefoonnummer: 026-2030369 (vanuit Nederland)

Telefoonnummer: 03-8081248 (vanuit België)

E-mail: contact@huurautopolis.nl

Execution only

Wanneer u een offerte, premieberekening en/of aanvraag berekent en/of doorgeeft via onze website, www.huurautopolis.nl, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de correctheid van de gegevens en uw keuze(s) voor dekking(en). Wanneer u zelf een keuze maakt voor een dekking, dan beoordeelt u zelf of deze dekking wel of niet bij uw persoonlijke situatie past. U krijgt hierover geen persoonlijk advies. Dit heet “execution only”. Wanneer u wél advies wenst of als u overige opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op.

Sluit Menu