Eigen risico verzekering

over huurautopolis.nl

Huurautopolis.nl is een handelsnaam van PHV Financiële Diensten B.V., een assurantiekantoor gevestigd in Doorwerth.

In samenwerking met Europeesche verzekeringen hebben wij een uniek verzekeringsproduct op de markt gezet: een aanvullende verzekering voor de afkoop van het eigen risico van een gehuurde auto, camper, caravan of sneeuwscooter. Deze verzekering is uniek in Nederland en is exclusief af te sluiten via deze website. De aanvullende verzekering biedt u optimale bescherming tegen vrijwel alle risico’s die u loopt wanneer u een huurauto of huurcamper bestuurt.

Naast bovengenoemde verzekering kunt u op Huurautopolis.nl ook terecht voor uw reis- en annuleringsverzekering. Alle producten zijn direct online af te sluiten via onze website en worden ondergebracht bij Europeesche verzekeringen, dé verzekeraar op het gebied van reizen, vrije tijd en recreatie. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende dekking, tegen een scherpe premie.

Telefoon Nederland

026-2030369

Contact

Telefoon België

03-8081248

E-mail

contact@huurautopolis.nl

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 10:00 tot 17:00. Buiten openigstijden kunt u het antwoordapparaat volgen.

Onze kwaliteit

Dienstenwijzer en algemene voorwaarden

In onze Dienstenwijzer vindt u meer informatie over ons kantoor en over onze dienstverlening. 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Klachten

Wanneer u niet tevreden bent met onze dienstverlening dan horen wij dat graag van u. U dient dit per post of per e-mail aan ons kantoor kenbaar te maken. Wij zullen er samen met u alles aan doen om de klacht binnen een redelijke termijn op te lossen. Wanneer u en Huurautopolis.nl niet tot een bevredigende oplossing kunnen komen, dan kunt u uw klacht rechtstreeks kenbaar maken bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). U kunt KiFiD per post bereiken op: postbus 93257, 2509 AG te Den Haag. Verdere informatie over het KiFiD is te vinden op www.kifid.nl.