Reis- en annuleringsverzekering

Zeker weten dat u goed verzekerd bent!

Wanneer u een vakantie boekt, kunt u vaak niet wachten om uw koffers te pakken en aan uw reis te beginnen. Helaas kan er zich altijd een onverwachte situatie voordoen waardoor u uw reis vroegtijdig moet beëindigen of waardoor u misschien niet eens aan uw reis kunt beginnen. Een reis- en annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen die u hiervan ondervindt.

Op deze pagina kunt u eenvoudig een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. U kunt hierbij kiezen voor een kortlopende of een doorlopende verzekering.

Welk type verzekering het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt uw verzekering zelf samenstellen en eventueel uitbreiden met aanvullende dekkingen, zodat het perfect aansluit bij uw reisgedrag.

Uitstekende dekking

De reis en/of annuleringsverzekering van Europesche verzekeringen bied een uitstekende dekking tegen een sterke premie.

Hierom kiest u voor huurautopolis.nl:

Voordelig en flexibel

De verzekering is flexibel: op elk moment online af te sluiten voor exact die periode dat u op vakantie gaat. Of u sluit deze doorlopend voor het hele jaar af.

Betrouwbare verzekeraar

U bent verzekerd bij Europeesche verzekeringen, een gerenommeerde Nederlandse verzekeraar. De schadeafhandeling gebeurt gewoon in Nederland bij de Europeesche.

Verzekeringen

Gaat u slechts incidenteel op reis, dan volstaat een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering voor u wellicht al. U bent in dit geval alleen verzekerd voor één specifieke reis. Op de polis staat vermeld wanneer en waar u bent verzekerd. Gaat u later nogmaals op reis? Dan moet u voor die reis opnieuw een verzekering afsluiten.

Wanneer u regelmatig op reis gaat, dan bent u met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering het hele jaar door verzekerd. Ongeacht de bestemming van uw reis en het moment waarop u vertrekt.

Execution only

Wanneer u een offerte, premieberekening en/of aanvraag berekent en/of doorgeeft via onze website, www.huurautopolis.nl, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de correctheid van de gegevens en uw keuze(s) voor dekking(en). Wanneer u zelf een keuze maakt voor een dekking, dan beoordeelt u zelf of deze dekking wel of niet bij uw persoonlijke situatie past. U krijgt hierover geen persoonlijk advies. Dit heet “execution only”. Wanneer u wél advies wenst of als u overige opmerkingen heeft, neemt u dan contact met ons op.